Програма еміграції в Іспанію 2023

Програма еміграції в Іспанію 2023

Наша програма еміграції в Іспанію - це шанс гарантувати безпеку своїй родині, побудувати нове життя в Європі, отримати стабільну роботу для себе та якісну освіту для дітей.

Прийняти участь в програмі можуть родини, які потрапили в тяжкі обставини із-за війни, не мають домівки та зацікавлені емігрувати в Іспанію назавжди. Кандидати проходять ретельну перевірку та співбесіду, після чого 1 раз на 1-2 місяці ми формуємо групу та організовуємо виїзд.


Ми надаємо повний супровід та забезпечення учасникам програми, тому що ставимо собі за мету - максимально допомогти людині повернутись до повноцінного життя та знайти в собі ресурси та бажання знову рухатись вперед! Що саме отримують наші клієнти?


✔️ Допомогу з переїздом в 4000 км. Тому що ми організовуємо та оплачуємо трансфер з Польщі до Іспанії великим комфортабельним автобусом.

✔️ Комфорт та затишок по приїзду. Ми забезпечуємо безкоштовне житлом та 3-разовим харчуванням на базі відпочинку в м. Андора до моменту виходу на роботу. А потім допомагаємо знайти житло та укласти договір оренди. Все для того, щоб людина змогла заряджатися енергією природи та привести до ладу свої думки.

✔️ Наш клопіт - це оформленням всіх необхідних документів для легалізації та довгострокового проживання в Іспанії. Кожен отримує:

  • статус тимчасового захисту,
  • дозвіл на роботу,
  • ID-карту (Tarjeta de Identidad de Extranjero) на 1 рік з можливістю подальшого продовження,
  • безкоштовне мед. страхування.

✔️ Діти швидше адаптуються, а ми повністю занурюємо їх в іспанське середовище в школах та дитячих садках. Тож діти отримують повноцінну освіту та відвідують факультативи безкоштовно.

✔️ Кожен має змогу отримувати нові знання на мовних та професійних курсах, щоб якнайшвидше соціалізуватися в новій країні.

✔️ І головне - після отримання документів всі учасники забезпечуються роботою згідно своїх знань та можливостей. Ми пропонуємо роботу в великій європейській компанії, що займається відновлювальною енергією та виробництвом сонячних батарей. Але можемо підібрати і варіанти з частковою зайнятістю, наприклад для мам з малими дітьми.


Таким чином, після 2-3 місяців кожен участник є повністю підготовленим для самостійного життя в Іспанії та має необмежені можливості для свого розвитку!

Тож запрошуємо почати нове життя в сонячній Іспанії 🇪🇸! І перший крок - це реєстрація ТУТ!


Також ми можемо запропонувати офіційне працевлаштування в Іспанії на період від 3-х до 12 місяців. Актуальні вакансії можна переглянути на цій сторінці.