Чому потрібно податись на CUAET

Чому потрібно податись на CUAET

В цій статі ми вказуємо на всі переваги програми CUAET. А подаватись чи ні - це справа кожного! Але ми радимо ПОДАТИСЬ і встигнути зробити це до 31 березня 2023!

Ось чому:

  • Канадська віза видається на термін від 3 до 10 років. Це вирішує візовий офіцер і вплинути на це рішення неможливо. Але навіть 3 роки - це дуже крутий шанс спробувати життя в Канаді.


  • Програма CUAET - БЕЗКОШТОВНА зараз для українців. До війни збори складали 185 канадських доларів на кожного члена родини. Тобто наразі є можливість зекономити кругленьку суму!


  • Разом з візою видається Дозвіл на працевлаштування. Він дає змогу українцям легально працювати в Канаді протягом всього терміну дії візи. Сьогоді непотрібно заздалегідь шукати роботодавця та чекати на запрошення від нього чи робочий контракт, сдавати екзамен з англійської мови та нострифікувати свої дипломи. Достатньо просто вказати своє бажання працювати при заповненні онлайн анкети. А отже, можна приїхати в Канаду, знайти роботу вже на місці і на свій смак, і головне - заробити грошей та прокачати свої скіли для подальшої кар'єри!


  • Процедура отримання візи дуже спрощена для українців: потрібно заповнити онлайн анкету, сдати біометрику та отримати вклейку візу у паспорт. Це можна зробити самостійно на урядовому сайті Канади або замовити цю послугу у нас і мати впевненість, що анкета буде заповнена вірно і з 100%-гою гарантією отримання візи. Отримати візу в Канаду можна у нас тут


  • До речі, вклейка візи в паспорт не завжди обов'язкова, є перелік аеропортів, з яких дозволяється вилітати в Канаду при наявності іміграційного листа. Якщо хочеться саме вклеїти візу в паспорт - то це можлива лише в Канадських консульствах в Європі. Центри сдачі біометрики є в великих містах Європи і у Львові. І тут знову приємний бонус - біометрику потрібно сдавати лише дорослим від 18 до 60 років, діти та пенсіонери не потребують їздити в візовий центр та отримують візу онлайн!


  • Щодо авіа: час від часу канадський уряд організовує безкоштовні евакуаційні рейси, на які можна подати заявку і дістатись Канади БЕЗКОШТОВНО!


  • Станом на сьогодні для українців доступна фінансова допомога після прибуття в Канаду. Вона сплачується одноразово і становить 3000 канадських доларів на кожного дорослого і 1500 канадських доларів на кожну дитину.


  • Для українців в Канаді також доступна БЕЗКОШТОВНА медицина для кожного члена родини та освіта для дітей! Діти можуть навчатись в державних школах БЕЗКОШТОВНO на англійській та/чи французській мовах.


  • Наявність канадської візи в паспорті - це покращення шансів при отриманні віз до інших "дорогих" країн: таких як США та Великобританія.


Сподіваємось, ми надали достатньо інформації для негайної подачі на канадську візу по програмі CUAET. Якщо ні - то запитання можна задати тут